Somnis – Montse Lamiel i Casas

ISBN: 978-84-613-3957-0

Páginas: 208

Edición: 1ª edición, enero 2009

Depósito legal:

Sinopsis: Com una simple fotografia que va canviar la seva vida, ell va canviar el seu destí, després d’haver après que un mateix pot decidir el que vol fer o no vol fer. L’enlluernadora i atractiva feina en la que va ressaltar, més els seus encants, la va deixar de costat al igual que tantes altres coses, senzillament per amor.

Apenes havia conegut el món, quan va passar de ser un tímid i atractiu estudiant, a un conqueridor nat i curiós que va llençar la seva armadura per quedar nu de perjudicis.

Relativament va passar uns anys sacrificat pels seus estudis, que com a home responsable i amb mires al futur no va pensar mai en deixar. Karla és el nom de la dona dels seus somnis a la qual va conèixer el dia del seu segon naixement. Tots els seus amors, les seves inquietuds, els problemes i els dubtes, junt amb alguna que altre anècdota divertida, són reflectits en aquestes pàgines d’una manera molt senzilla, però després de tot, de l’única manera possible de moment, pels meus coneixements.